Murer

Murer opgaver

Kan man lave små murer opgaver selv

Hvis man står i den situation at den er noget som trænger til en kærlig hånd, og man har ikke råd til at hyre en håndværker, ja så er spørgsmålet jo om man kan klarer opgaven selv. Det der kan være en fordel er at gå på Youtube, se om man kan finde et indslag med den opgave som man skal have lavet, vi kan i denne artikel tage udgangspunkt i en sålbænk, ja og hvis du ikke ved hvad en sålbænk er, så er det de mursten som sidder under vinduet på ydersiden af huset.

Jeg er sikke på at der er indslag på Youtube hvor de viser hvordan at man skifter murstenene under vinduet. Nå ikke mere snak, når du har set vidioen må du gøre op med dig selv om det er en opgave som du tror at du kan klare.

Ok nu er beslutningen taget, og du vil være dit eget “murerfirma“, og så er det første man skal gøre at finde ud af hvad værktøj man skal bruge, i denne opgave skal man bruge en bajonet sav, det er en sav som med den rigtige klinge, kan skære i fugerne, for at få stenene fri, en boremaskine, hammer, mejsel, murerbalje, murerske, fugeske, murersten, og et på forhånd blandet produkt, til at opmure med, og hvis du ikke gider at blande mure produktet i hånden kan man købe et stort piskeris, til at blande med. Så nu er det bare med at nedbryde stenene og få det opmuret igen.